Back to top

Laser Las expert

– Our vacancies are only available in Dutch –

Proxcys is ‘s werelds belangrijkste producent van High Performance Radial Flow Chromatografie apparatuur. Wat dat precies is? Met deze selectieve lagedruk scheidingstechniek wordt op grote schaal het therapeutisch eiwit voor medicatie gezuiverd. De producten van Proxcys worden wereldwijd ingezet door biofarmaceutische bedrijven en bloedbanken.

Met de hightech maatwerk apparatuur van Proxcys wordt in de Biofarmaceutische industrie medicinaal eiwit geïsoleerd voor de Immuuntherapie (de moderne chemotherapie), stollingsfactoren en andere biologische medicijnen zoals Insuline. Biomedische productie moet voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen.

De rol 

Voor het lassen van onze RVS zeeflaminaten wordt een nieuwe Laser Las Suite opgebouwd vol met State-of-the-Art automatisering en robotisering! Geen donkere hal en vuile handen, maar een schone lichte en veilige omgeving.

Jij wordt onze Las-Expert die samen met engineering de keuzes maakt, hoe de samenstellingen het beste kunnen worden opgebouwd. Door het grote aantal modellen is er telkens weer een mooie uitdaging om tot een kunstwerkje te komen.

Eerst ontwikkel je semi-automatisch met de Cobot-gestuurde Laser Lasser het juiste protocol voor de perfecte las. Bij kritische elementen worden proeflassen aan sterkte tests onderworpen die jij begeleid. Daarna wordt het programma klaargemaakt voor de eindproducten waar jij de leiding hebt om te komen tot het perfecte resultaat. Natuurlijk heb jij ook de controle over de voorbereidende werkzaamheden; Laser-snijden van het plaatmateriaal; Walsen of vormen van het materiaal; Aflassen van de samenstelling. Pas daarna komt het bij de kwaliteitscontrole voor de vrijgave en Elektro-polijsten waardoor het product en jij pas echt gaan Shinen

Afwisselend en dynamisch
Je bent bezig met de afhandeling van meerdere orders van klein tot groot van eenvoudig tot lastig; Je houdt je skills op peil en neemt samen met de QA deel aan certificeringsprojecten; Je zorgt dat alle productie-details goed staan gelogd zodat de producten straks ook kunnen worden ingezet voor de productie van levensreddende medicijnen.

Prototype laserlas installatie
Wat is gevraagd?
  • Je hebt een relevante MBO of HBO opleiding;
  • Lastechniek (b.v. TIG) zit in je opleidingspakket, maar laserlassen is misschien nog te nieuw;
  • Automatisering, robotisering past binnen jou skill-set (Mechatronica);
  • Je bent netjes en zorgvuldig

Persoonskenmerken
Vanzelfsprekend bekijk je elk werkstuk met de nodige aandacht. Je laat je niet opjagen want het moet in één keer goed. Je houdt van korte lijnen met je collega’s, bent proactief en daadkrachtig. Je ziet het als uitdaging om elk product perfect af te leveren voor een tevreden klant. Ten slotte kan het maar zo zijn dat je zelf of je familieleden ook nog eens een medicijn uit jou eigen machine gaan gebruiken.

Werken bij Proxcys

Proxcys is opgericht in 2003 en sindsdien gegroeid tot marktleider op het gebied van High-Performance Radial Flow Chromatography (HP-RFC) technology binnen de biofarmaceutische industrie.

Met een toegewijd team van meer dan 35 specialisten ontwikkelt Proxcys geavanceerde chromatografische technologie (scheidingsapparatuur) en toebehoren voor het produceren van medicatie uit bloedplasma eiwit, recombinant eiwit of anti-lichamen. Zoals bijvoorbeeld, medicatie voor longziekten, anti-kanker medicijnen, humaan immunoglobuline, insuline en vaccines. Zo heeft ons innovatieve biotechnologische bedrijf vanuit Emmen ondertussen een wereldwijde marktpositie verworven door succesvolle projecten en oplossingen op maat. In onze flexibele en dynamische organisatie zijn persoonlijke aanpak, goede zorg en prestigieuze kwaliteit belangrijke waarden.

Wat denk je?
Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Stuur je sollicitatie, curriculum vitae en motivatie naar HR@proxcys.com.

Join the Proxcys team

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.