Back to top

Our vacancies

– Our vacancies are only available in Dutch. –

Wij zijn altijd op zoek naar talent!
Ben jij toe aan een vervolgstap in je carrière, of ben je enthousiast over onze organisatie maar zie je geen passende vacature staan?
Proxcys is altijd op zoek naar technisch en commercieel talent. Stuur je sollicitatie, curriculum vitae en motivatie (Engelstalig) naar HR@proxcys.com.
Voor meer informatie over de mogelijke functies, klik hier.


Vacature Werkvoorbereider / Planner

Proxcys is een innovatief technologisch MKB-bedrijf, wereldwijd opererend vanuit Emmen (Drenthe) met een mooie marktpositie en sterke marktpotentie voor de toekomst. Houd je van uitdaging en lijkt het je mooi om bij te dragen aan het toegankelijker/goedkoper maken van medicijnen en bij te dragen aan de internationale groei van Proxcys? Lees dan snel verder!

Bij Proxcys ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij geavanceerde filterapparatuur voor het maken van biologische medicijnen. Deze innovatieve apparatuur wordt door grote internationale biofarmaceutische bedrijven en bloedbanken gebruikt voor het produceren van o.a. insuline, antikankermedicijnen, vaccins en antistoffen.

Proxcys building - assembly hall

Wat ga je bereiken in je rol?
Als Werkvoorbereider / Planner, houd je je bezig met het verwerken van de “Bill of Materials” in ons ERP systeem (MKG), zodat interne Proxcys afdelingen, alsmede klanten en leveranciers voorzien kunnen worden van de vereiste informatie.

Als Werkvoorbereider/ Planner ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van volledige productiegegevens. Een van de hoofdtaken is het uitvoeren van procesmatige handelingen t.b.v. inkoop, waaronder offerte-aanvragen en inkooporders en het beheer van de project- en capaciteitsplanning. Daarnaast hoort het verwerken van de BOM, het aanmaken en beheren van artikelen, de productieorders en stuklijsten in het ERP-systeem tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega’s van Verkoop-, Engineering, Assemblage-, en de Kwaliteitsafdeling om samen het project succesvol af te sluiten. Ook leverancierscontact zal onderdeel zijn van je werk.
Het is een veelzijdige functie, waarbij zelfstandig en samen met je collega’s een leuke afwisseling vormen. We verwachten van jou dat je technisch bent, kansen ziet en zelf actie onderneemt. Met jouw instelling stel je prioriteiten om ad-hoc te reageren op de dynamische werkzaamheden binnen het manufacturing team.

Wat vragen wij?
Je hebt een zelfstandige en proactieve houding, denkt probleemoplossend en bent een echte multitasker. Je werkt gedetailleerd en daarnaast herken jij je in onderstaande:

 • Relevante werkervaring op gebied van werkvoorbereiding/planning/inkoop;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Afgeronde opleiding op gebied van WTB is een pré;
 • Flexibele instelling en stressbestendig;
 • Proactieve houding en nauwgezet werkend;
 • Kennis van industrienormen en softwareprogramma’s (Office, ERP);
 • Kennis van Electra en GMP is een pré;
 • Ervaring en kennis van materiaal, grondstoffen, producten en productietechnieken is vereist;

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie, waarbij in overleg veel mogelijk is (32 – 38-urige werkweek);
 • Je bent werkzaam in een klein dynamisch team in een hoogwaardige technologische omgeving;
 • Pensioenvoorziening volgens de cao-metaalverwerkingsbedrijven;
 • Een moderne werkplek op onze nieuwe locatie te Emmen;
 • Een platte organisatie met een informele werksfeer;
 • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;

Wat denk je?
Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Laat dan van je horen. We zien je reactie graag tegemoet, stuur je motivatie en CV naar HR@proxcys.com of neem contact op met Els Franssen via +31 591 677 447 voor meer informatie.