Back to top
Join the Proxcys team

New vacancy: Werkvoorbereider / Planner

– Our vacancies are only available in Dutch. –

Als Werkvoorbereider / Planner houd je je bezig met het verwerken van de “Bill of Materials” in ons ERP systeem (MKG), zodat interne Proxcys afdelingen, alsmede klanten en leveranciers voorzien kunnen worden van de vereiste informatie.
Het is een veelzijdige functie, waarbij zelfstandig en samen met je collega’s een leuke afwisseling vormen. We verwachten van jou dat je technisch bent, kansen ziet en zelf actie onderneemt. Met jouw instelling stel je prioriteiten om ad-hoc te reageren op de dynamische werkzaamheden binnen het manufacturing team. Ook leverancierscontact zal onderdeel zijn van je werk.

Proxcys is een innovatief technologisch MKB-bedrijf, wereldwijd opererend vanuit Emmen (Drenthe) met een mooie marktpositie en sterke marktpotentie voor de toekomst.
Bij Proxcys ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij geavanceerde filterapparatuur voor het maken van biologische medicijnen. Deze innovatieve apparatuur wordt door grote internationale biofarmaceutische bedrijven en bloedbanken gebruikt voor het produceren van o.a. insuline, antikankermedicijnen, vaccins en antistoffen.

Proxcys building

Bezoek voor de volledige vacature onze vacaturepagina.