Our vacancies

(Only available in Dutch)

Voor meer informatie over onze vacatures klik hier

Vacature

Technical inside-sales specialist


Proxcys is een innovatief technologisch MKB-bedrijf, wereldwijd opererend vanuit Emmen (Drenthe). Ben jij een commerciële tijger met een sterk “Bèta”-gen en lijkt het je tof om bij te dragen aan de internationale groei van Proxcys? Lees dan snel verder!


Bij Proxcys ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij geavanceerde chromatografie apparatuur voor het maken van biologische medicijnen. Deze innovatieve apparatuur wordt door grote internationale biofarmaceutische bedrijven en bloedbanken gebruikt voor het produceren van o.a. insuline, antisera, stollingsfactoren, antikankermedicijnen, vaccins en monoclonale antistoffen. Voor meer info, bekijk snel onze bedrijfsvideo.

Wat ga je bereiken in je rol?

Als Technical inside-sales specialist ben jij zelfstandig, proactief, accuraat, communicatief en oplossingsgericht. Samen met het salesteam ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken, monitoren, voorbereiden en opvolgen van de orderstroom binnen de organisatie. Daarnaast ben je het zenuwcentrum voor de Technical Sales Accountmanagers, die veelal onderweg zijn in binnen- en buitenland.

Je werkzaamheden zijn zeer divers en afwisselend. Je taken zullen o.a. bestaan uit het opstellen van offertes, het voorbereiden en verwerken van orders waarbij je intern en extern de juiste mensen weet in te schakelen, ook het per mail/telefonisch behandelen van klantvragen in het Engels of Duits is een belangrijk aspect.

We verwachten van jou dat je kritisch bent, kansen ziet en zelf actie onderneemt. Met jouw commerciële instelling stel je prioriteiten om ad-hoc te reageren op de dynamische werkzaamheden binnen het sales-team. Meedenken, verantwoordelijkheid en actie is geen vraag, maar een echte vereiste!


Wat vragen we?

Je hebt een zelfstandige en proactieve houding, denkt probleemoplossend en bent een echte multitasker. Je werkt gedetailleerd en daarnaast herken jij je in onderstaande:

 • HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring in sales, bij voorkeur in een B2B omgeving;
 • Technisch inzicht is een voorwaarde;
 • Je bent gedreven en werkt zeer gestructureerd;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels in zowel woord en geschrift, Duits is een pre;
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig om in onze technische omgeving te werken;

Wat bieden wij?

 • Een full-time functie, waarbij in overleg veel mogelijk is (32 - 40-urige werkweek);
 • Werkzaam in een jong, klein dynamisch team;
 • Een hoogwaardige technologische omgeving;
 • Een plezierige werkplek in ons nieuwe pand te Emmen;
 • Een platte organisatie met een informele werksfeer;
 • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Persioenvoorzieningen volgens de CAO metaalverwerkingsbedrijven;

Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan zien we je reactie graag tegemoet, stuur daarom je Engelstalige motivatie en CV naar HR@proxcys.com of neem telefonisch contact op via 0591-677 447 en vraag naar mevr. E. Franssen voor meer informatie. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu

© Copyright 2018 Proxcys B.V.