Our vacancies

(Only available in Dutch)

Voor meer informatie over onze vacatures klik hier

Vacature

Quality Engineer


Wil je werken als Quality Engineer bij een sterk groeiend bedrijf dat wereldwijd apparatuur levert aan de bio-farmaceutische industrie?
Zo ja, dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

Wat zijn je taken als Quality Engineer?

Als Quality Engineer ga jij je bezighouden met de controle op in- en uitgaande producten en ondersteun je de collega’s bij het samenstellen van de juiste documentatie die benodigd is bij leveringen aan onze klanten. Je voert tussentijdse- en eindcontroles uit bij diverse leveranciers.

Jij bent in een vroegtijdig stadium betrokken bij projecten om de latere kwaliteit en efficiency te waarborgen. Je legt zowel externe als interne afwijkingen vast met behulp van de daarvoor bestemde rapportages. Ook analyseer jij diverse meetgegevens op de trends en neemt hierin zelfstandig de nodige acties. Maandelijks lever je een kwaliteitsrapportage aan de C.O.O.


Wat zoeken wij?

  • Je hebt een werktuigbouwkundige of fijnmechanica achtergrond.
  • Je werkt graag zelfstandig met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief.
  • Je hebt een HBO werk en denkniveau.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Kennis van GMP (Good Manufacturing Practice) is een pré.
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat biedt Proxcys?

Tegenover dit profiel biedt Proxcys een prettige en sociale werksfeer met ruimte voor eigen initiatieven. Je gaat werken binnen een klein team in een platte organisatie waarin alle mogelijkheden aanwezig zijn om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen, trainingen en opleidingen. Wij hanteren het CAO volgens de metaalnijverheid.Je sollicitatie kun je richten t.a.v. mevr. E. Franssen-Raedts
via volgend mailadres: HR@proxcys.com
of telefonisch via 0591-677447.

Solliciteer nu

© Copyright 2018 Proxcys B.V.