Back to top

Electrical Engineer

– Our vacancies are only available in Dutch –

Met de hightech maatwerk apparatuur van Proxcys wordt in de Biofarmaceutische industrie medicinaal eiwit geïsoleerd voor de Immuuntherapie (de moderne chemotherapie), stollingsfactoren en andere biologische medicijnen zoals Insuline. Biomedische productie moet voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. Proxcys is ‘s werelds belangrijkste producent van High Performance Radial Flow Chromatografie apparatuur. Wat dat precies is? Met deze selectieve lagedruk scheidingstechniek wordt op grote schaal het therapeutisch eiwit voor medicatie gezuiverd. De producten van Proxcys worden wereldwijd ingezet door biofarmaceutische bedrijven en bloedbanken. Voor de ontwikkeling van deze producten zijn we op zoek naar een Electrical Engineer.

Functie-eisen
•    Afgeronde opleiding MBO of hoger in Elektrotechniek of vergelijkbaar
•    Taalkennis: Nederlands & Engels (Duits is een pré)
•    Kennis van elektrische componenten en normen
•    Basiskennis EPLAN
•    Kennis van TIA Portal is een pré

Persoonskenmerken
Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen en houdt ervan om zaken strak te regelen. Je denkt op een gestructureerde manier en houdt gemakkelijk overzicht over alle details, informatie en belangen. In jouw communicatie ben je eerlijk, transparant en servicegericht. Je richt je op samenwerking en verbinding.
Je hebt een proactieve houding en pakt het werk op dat voor je ligt. Hierin kun je goed denken in oplossingen om zowel de klant als je collega’s het beste te helpen. Je hebt technisch inzicht om de juiste keuzes te maken. Je bent goed in het vertalen van productspecificaties, naar een fysiek product dat aan alle eisen voldoet. Je hebt dan ook een technische achtergrond, waardoor je zowel teksten als tekeningen kunt lezen, vertalen en analyseren. Je bezit een Hands-on mentaliteit.
Tot slot ben je communicatief vaardig om zowel collega’s en klanten op een prettige manier te woord te staan.

Werken bij Proxcys

Proxcys is opgericht in 2003 en sindsdien gegroeid tot wereldwijd markleider op het gebied van High-Performance Radial Flow Chromatography (HP-RFC) binnen de biofarmaceutische industrie. Met een jong toegewijd team ontwikkelt Proxcys geavanceerde chromatografische (scheidingsapparatuur) en toebehoren voor het produceren van levensreddende medicatie uit bloedplasma of recombinante productie. Zoals bijvoorbeeld, medicatie voor longziekten, anti-kanker immuuntherapie, humaan immunoglobuline, insuline en vaccines. Door persoonlijke aandacht, prima service en uitstekende producten heeft het innovatieve biotechnologische bedrijf vanuit Emmen ondertussen een wereldwijde marktpositie verworven met succesvolle projecten en oplossingen op maat. In deze veelzijdige en dynamische organisatie zijn persoonlijke aanpak, goede zorg en prestigieuze kwaliteit belangrijke waarden.

Interesse?
Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Stuur je sollicitatie, curriculum vitae en motivatie naar hr@proxcys.com.

Join the Proxcys team

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.